Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com..Moga sihat-sihat selalu hendaknya disamping keluarga yang tercinta.Sekarang musim cuti persekolahan tentu ramai yang tak menang tangan yang nak bawak anak-anak pergi berjalan (buat yang dah kawin) disamping memenuhi jemputan perkawinan.Bagaimana hujung minggu anda semua.Harap-harap masing-masing dapat memanfaatkan cuti sekolah untuk bersama keluarga.Berhati-hatilah memandu ketika hujan.

Ok entri kali ni adalah sambungan pada part yang pertama anda boleh baca kat sini.Bagi anda yang masih belum tahu hujung pangkal cerita so silalah baca kat sini dulu sebelum baca part 1 dan seterusnya.Ok seperti mana yang sedia maklum sayugia studios sekarang tengah menjalani atau mengharungi proses menaik taraf yakni upgrade.So sekarang dah settle fasa 1 (memalam dinding) dan kemudiannya telah memasuki fasa 2 iaitu mengecat disamping bukak karpet yang sedia ada untuk digantikan dengan yang baru.Apa-apa pun aku tak tunjukkan keseluruhan gambar bilik studio yang dah dicat kerana belum siap dan jugak aku ingin membuat sedikit montaj video nanti berkenaan proses naik taraf ini. So sekarang ni hanya 3 fasa terakhir saja yang tinggal iaitu fasa pendawaian elektrik, fasa pemasangan material kedap bunyi dan last sekali fasa penyusunan gadget studio.

So hayatilah gambar di bawah dan nantikan update yang seterusnya…

Nindia gaya orang lama buat keja…skill mau ada

Pemalaman dinding yang hampir selesai (pandangan luar)

Lemak bekrim disukai ramai…ini bukan cat tapi adalah yogurt perisa blueberries huhu (nak sepp)

Celup sapu celup sapu…nini cokelat celup..celup celup (iklan)

Sapu jgn tak sapu…hilangkan kotoran huhuhu!

“Nak harap aimannajmy tolong cat? Besaqkan perutkan boleh la huhu..” pakjang berkata berseloroh

(aku bukan takmo cat tiba-tiba depa volunteer nak tolong nak bagi siap keja cepat…errr seingat aku last time aku pegang berus cat time dalam bengkel kemahiran hidup kot huhu)

Entri ni akan bersambung……… nantikan

Facebook comments: