Nak tau kaler ni menarik ka tak menarik tunggu bila abih suma siap dulu huhu (padahal men pilih je kat kedai cat huhu)

Gaya seorang pengecat amatur 🙂

Yea siap juga 100% interior studio ni huhu, pasni boleh masuk gadget dan test power sound (nak test kedap ka tak kedap bunyi lepas buh acoustic foam)

Ya salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Sepatutnya sayugia studio dah siap sepenuhnya bahagian interior.Memang dah boleh proceed masuk barang/gadget studio dah pun.Tapi hakikatnya indah di dalam, di luar pulak nampak comot.Sebab dinding yang berwarna putih itu sudah lama dibiarkan hampir  lebih 10 tahun rasanya.So tiba-tiba rasa nak upgrade exteriornya pula (tak plan pun nak upgrade exterior sebenarnya huhu).Sebab tuh la aimannajmy menyepi jap dari dunia blogging hehe.

Bukan senang nak punggah tu nak punggah ni, nak alih almari tu nak alih rak ni huhu semua berat-berat.Nak cat balik la semuanya dinding-dinding yang agak season dan kotor.Pastu susunan deco-deco eric pun nak buat balik agar tak clutter.So sekarang ni interior studio dah ok, exterior pulak huhu.Kiranya interior studio dah 100% siap huhu!

So jangan kemana-mana.Stay tuned! Huhu aimannajmy will come back to arena blogging.I’ll be offline for a while (sebab wayar tepon nak kena potong pasang kot belah len pulak huhu) Kerja-kerja naik taraf ini perlu disettlekan sehabis baik baru out comenya juga menarik nanti hehe.Lama sungguh ek timeline nak siap studio huhu dari Disember tahun lepas lagi. ( besa la mini studio je, bajet pulak nak kena kumpul sikit demi sikit)

p/s : Komen-komen untuk post-post yang terdahulu akan direply bila keja ni siap.Jangan kata aimannajmy sombong pulak noh sebab tak reply huhuhu~! 🙂

Facebook comments: