Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Nampaknya proses upgrade studio yang belum lagi selesai sudah sampai ke penghujungnya.Exterior dan interior sudah 99.9% siap! lagi 0.01% mau kemas-kemas dan lap-lap apa yang patut.Erkkhh!! letih sungguh proses cat mengecat ni.Dah lama sungguh tak berkecimpung dalam keja cat mengecat skala besar.Salu skala kecik je (time kemahiran hidup sekolah menengah huhu).

Nak kemas pulak satu hal huhu, nak lap cat-cat yang tumpah, nak bergelumang dengan thinner cuci lantai (maklumlah tak expert bab-bab cat ni tumpah abih hehe), rasanya dah lapik cukup baik dah tapi adoiiyaii still lagi dok tumpah.Tensen tui huhu!

Bila dah settle cat suma makk aiih rasa cam nak raya la pulak haha.Wonderful color.Bab susunan deco-deco sudah pun settle.Nak upah eric tak cukup bajet pulak so tepaksa pikiaq cara tesendiri susun.Men hantam ja janji nampak teratur kemas dan tak clutter.Gambar penuh akan diupload nanti.Sabar yaa hehe.

So talian internet pun dah pasang ngan sempurna, sebelum ni beselirat ke sana dan ke sinun.Sekarang dah set up cantek punya ke meja studio hehe.So boleh berinternet sambil berkarya.So pasni aimannajmy kembali blogging cam biasa hehe.Komen-komen akan direply dalam masa terdekat.

So setakat ini saja kot update terkini sayugia studio.Gambar penuh akan diupload kemudian beserta dengan video nanti.Kena bagi betul-betul bersih segenap inci baru leh tangkap gambaq interior dan exterior studio.Nantikan update seterusnya huhu!

Facebook comments: