Aku sebenaqnya tak kenai pun Shirley ni..tiba-tiba ja mai antaq sms nak desak aku.Dah tu dia punya sms siap bernada tanda seru dan huruf besaq la bagai bajet cam serius nak desak aku pulak..amboih marah bukan men noh huhu..Aku pun taktau tujuan dia desak aku sebegini rupa huhuhu~ Maybe sebab dah desperate sangat.. Dah takdak modai dah kot nak cari pelanggan…

Mana dia dapat no aku taktau laa..men hantaq ikut dan ja depa ni.. kalo dulu pasai SMS penipu dan terbangang.. kali ni nak promote spa/pusat urut pulak dah…. macem-macem dunia sekarang~ donia oh doniaaaaa…

Facebook comments: