Masjid Jeti Kuala Perlis

Salam semua dan tidak terlambat rasanya aku nak mengucapkan selamat berpuasa kepada muslimin dan muslimat sekalian.Terlebih dahulu aku ingin memohon maaf jika ada mungkin pembaca setia blog ini (kalo ada la haha) yang tertunggu blogpost terbaru aku hahaha.Aku terpaksa ke destinasi tertentu dan juga atas sebab-sebab tertentu hehe.Destinasi apakah itu.Untuk dapatkan hint yang lebih jelas sila teliti gambar kat atas huhu.Sapa tau tu kat mana, dan apakah tempat tersebut.

Laptop aku buat hal lah, DVD ROM drive jahanam terus takleh baca satu disc pun, nak kena format cara manual, tensen tui, so aku dok tumpang lappy orang ja tu yang malas nak update blog huhu.Takdak feel lah kalo tak guna gadget sendiri untuk update entri hehe.So cam biasa i’m back at my lovely home dan boleh lah kembali berblogging dengan bestnya huhu.Nantikan entri-entri terbaru pasni (kalo larat taip sebelah siang lah, kalo tak aku taip time malam)

Akhir kata marilah sama-sama kita jalani ibadat puasa dengan penuh rasa keimanan dan keberkatan hasil dari sinar ramadan yang memancar ke seluruh alam.Posa jangan tak posa! Bangkit soq jangan tak bangkit, pulaih telinga sedas baru tau huhu (arwah mak aku dulu selalu pulaih telinga kalo ketegaq nak bangkit soq huhu).Ketika entri ini ditulis jam sudah menunjukkan pukul 4.20 pagi.So masa untuk aku soq.Jum makan apa yang patut untuk bekalan tenaga sepanjang berpuasa hari ini. 🙂

Facebook comments: