Salam semua, mengikut jadual perancangan, esok aku nak launch video montaj sayugia studio, tapi tak sempat nak design ngan render sebab aku da job penting kena buat.Mungkin orang anggap 100usd tak banyak mana.Tapi bagi aku banyak kot leh makan seminggu dua haha.Aku nak kena settlekan job tu sebelum tengah bulan ni kalo tak sempat buat kang melepas huhu.Video montaj tetap akan keluar, cuma tak ikut tarikh ler.Aku sebenarnya dah setting baik punya nak tumpu pasal sayugia bulan ni after semua keja dah disecheduled then job datang tiba-tiba so aku kena pentingkan income express aku dulu.Rezeki jangan ditolak.Nak bayar servis, hosting pa jadah lagi semua so dapat job ni save leh sikit huhu.Apa-apa pun aku berjanji akan berikan yang terbaik untuk video montaj sayugia studios.Erkhh aku sememangnya tak sabaq nak mengaktifkan balik blog aimannajmy dot com ni seperti dulu.. Sunyi sepi je kan? sape pun tak komen sangat kecuali pengomen setia cam akubiomed, kopisoda dan fahmi.Aku sangat-sangatlah menghargai kesudian mereka untuk singgah dan komen kat blog ni…thanks bro-bro semua. errr i need more time…!! banyak keja tui.. sekian saja update kali ni.

Gambar : Inilah gambar eksklusif sebahagian dari Sayugia Studios yang dah siap sepenuhnya.Kelihatan aku sangat pulun buat keja blogging malam-malam haha… the reason pakai cap bukan kerana poyo tapi sebab nak elak cahaya LCD terang sangat hahaha

Facebook comments: