Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Baru-baru ini, blog ini dilanda masalah sistem server dan akibat dari itu banyak blogpost blog ini telah hilang secara tiba-tiba.Makan masa 2-3 hari jugaklah nak settle semua kembali seperti biasa.So aku baru ja semangat nak up entri terbaru tiba-tiba terjadi lak masalah yang tak dapat dielakkan ini.Dulu tahun lepas blog ni penah jadi dah sekali, satu data blogpost telah hilang dan tak dapat detect dan juga tak dapat retrieve/restore balik oleh pihak hosting.Kali ni selamat le tak jadi camtu dan semua blogpost data dengan selamat dapat diretrieve balik.

Apa-apa pun blog ni adalah blog peribadi dan personal aku sahaje so takdaklah kalut itu ini.Len la ni mini site ke, sales page ke huhu maybe akan rugi banyak visitor juga kalo terjadi masalah ini.So setakat ini sahaja update kali ini.Weekend ini boleh aku update entri terbaru hehe dan juga blogwalking + blog commenting.Dah berjuta tahun agaknya aku tak buat blog commenting ni huhu… just singgah jadi silent reader je blog kengkawan ni huhu.

Facebook comments: