Suratan atau kebetulan itu memang lumrah kehidupan.. begitu juga dengan azam aku haha.. walau dah lambat rasanya nak azam bagai.. tiba-tiba aku terperasan.. azam aku sama sedikit sebanyak dengan Leman Kelolo rupanya.. Ciss kojaaqqqq Leman… kojaqqqqqqqq (kurang ajar dalam bahasa Kedah) ang curi idea azam aku hare sungguh.Takpa-takpa aku tak iri hati huhu.. bukankah dalam dunia ini ada 7 orang yang serupa.. maybe ada juga yang serupa apa yang aku fikir secara kebetulan ye tak.Apa pun aku harap apa yang Leman azamkan tu menjadi kenyataan atau pun tidak tercapai hendaknya separuh gitu daripada apa pun takdak ye tak.Permulaan tahun baru 2014 awal lagi.. baru 2 minggu di tahun baru.So banyak perancangan perlu dilakukan sekarang… lambat kalu… atau slow buat keja kalo.. tata.. titi.. tutu…. tahun 2014 akan menjadi tahun yang menghempuk kepala anda sebab pemalas tak usaha untuk capai dan di sana nanti tahun 2015 pula menanti menanti untuk hempuk kepala anda lagi hahaha.

Azam tahun 2014

Facebook comments: