Yaa salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.. wahh sudah dekat 3 minggu aku tak update blog huhu.. ditambah dengan pula dengan bulan puasa ni.. aku sedikit sibuk dengan projek-projek IM aku.So minta maaf lah kalo ada yang singgah tapi blog tak berupdate.. Puasa dah nak masuk hari yang ke 9. Cepat sungguh masa berlalu.. Maka dengan ini tidak terlewat rasanya untuk aku mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Berpuasa bagi tahun 1433H kepada semua pembaca muslimin muslimat sekalian.Aku ingin memohon seribu kemaafan jika andai kata penulisan aku selama ini ada menyinggung mana-mana pihak.. kalo ada yang tersinggung bagi tau noh huhu.. kita settle awai-awai sebelum raya haha…Sesungguhnya aku masih lagi tidak dapat rentak untuk update blog ni secara konsisten.. selagi projek IM aku tak settle-settle selagi tu lah keinginan untuk mengupdate blog secara konsisten terus tergendala.

Entri lepas aku dah becerita mengenai Rage Comic huhu.. anda boleh baca balik kisah apa itu rage komik ye huhu.. so di kala bulan puasa ni.. tetiba bosan-bosan datang idea aku untuk mengalkisahkan rage komik berdasarkan tema ramadhan/puasa huhu.. dengan menggunakan apps Rage Comic yang boleh didapati di Android Market atau Google Play.. maka sementara tunggu berbuka aku saja mencurahkan idea drag and drop aku di atas screen Samsung Galaxy S2 lalu jadikan ia sebagai satira lawak sempena puasa huhu.. So tengok ja lah hasilnya kat bawah hehehe… lawak ke tak lawak ke itu belakang cerita hahaha.. yang penting best dapat curahkan idea dan jadikan sebagai komik kartun tanpa perlu melukis hohoho..

 

When i was a kid..

Bangun sahur..

Orang tamak selalu rugi

Singgah bazaar..

Kenangan time kecil berpuasa..

again..

Selamat berpuasa… 🙂

Facebook comments: