Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Moga hari-hari yang dilalui kita semua memberikan seribu pengertian dalam hidup ini.Everyday is a new day.Forget the past and hari ini lebih baik dari semalam.So mari kita masuk part 4 dalam memperihalkan kisah sambutan tahun baru 2011 di Penang.Part ini adalah part kedua terakhir.Selepas ini ada part yang seterusnya yang merupakan bahagian akhir siri sambutan ini.So bagi yang mungkin ketinggalan membaca kisah dan ingin tahu pokok pangkal kisah so boleh lah baca part 1 kat sini, part 2 kat sini dan part 3 kat sini.

So selepas aku mencari tandas lelaki yang tak jumpa-jumpa maka akhirnya aku menunggu untuk acara countdown berlangsung terlebih dahulu.Last aku tgk bunga api secara live masa kat depan umah aku hahaha.Time Deepavali tahun lepas dan juga Krismas.Tapi yang tuh bunga api yang cenonet ja..tapi still berkilauan la di angkasa dengan pelbagai warna.So pertunjukan bunga api di malam sambutan tahun baru ni aku rasa maybe yang high budget punya bunga api kot huhu.Seketui mau la 2 3 ratus.

So cam besa bila berakhir detik terakhir jam 12 tengah malam berakhir maka berdas-das tembakan ke udara dilepaskan serentak dengan laungan dan pekikan orang ramai.Aku yang merekod video ni mau sakit lehiaq dok dongak ke atas haha.Lama tuh~ mau dekat 4-5 minit jugak la kot melihat percikan dan kilauan warna-warni bunga api.Aku toleh sekeliling mak aiih suma manusia dok dongak pala kot atas sambil dok pegang nset dok rakam.So cakap banyak takmau jum tengok video di bawah huhu…cantek oOo~ Aku suka part last punya percikan tuh…hehe macam hujan turun dari langit pun ada hehe.

Facebook comments: