Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Bagi anda yang masih tak tahu punca mengenai kisah ini sila baca part 1 kat sini dulu.So setelah mendapat slot parking di kawasan terpencil ibarat filem Harry Potter itu maka aku dan geng ramai-ramai menuju ke tempat yang dituju iaitu Padang Kota.Di tempat inilah akan berlakunya acara countdown new year.Kenderaan dan orang ramai sama ada penduduk dalam atau luar Penang berpusu-pusu menuju ke satu tempat ini.Aku dapati suasana bangunan di sekeliling amatlah sangat cantek kalo nak buat photoshoot pakai DLSR huhu.Selamat aku takdak huhu.

Kalo video yang lepas ada yang bertanya siapakah pakcik yang berkata OMG itu.Jawapannya aku pun taktau huhu.Pakcik itu adalah penjaga parking.Maybe dia sangat phobia melihat lens kamera hehe.Suasana dan persekitaran kawasan padang kota sangatlah lecak dipenuhi dengan air hujan.Lembap-lembap basah dan selamatlah time countdown tuh tak menderu hujan turun.Kalo tak huhu sia-sia mai dari jauh ahaha.Di samping itu kelihatan ramai juga warga asing yang mana memonopoli kawasan di tembok-tembok sekitar padang kota itu.

So sampai ja di tapak yang bertempatnya stage untuk para VIP countdown nanti, kelihatan band Dragon Red sedang membuat persembahan.Err ampa semua penah dengaq band ini? Bagi aku band ni muzik ala-ala Korn plus hardcore rap metal.Mula-mula aku sampai ingat ka Korn yang buat pesembahan huhu.Dah macam gig la pulak huhu.Dan rasanya kami sampai lambat sebab ada band lain lagi perform kalo tengok posternye lahh.Band hujan sempat kami tonton tapi band Pesawat tak sempat pulok huhu.. Bagi sapa yang tak penah dengar band Pesawat pernah tengok tak iklan twisties kat TV tuh huhu… sedutan lagu dia camni.. “yang ku mahu hanyalah kamu…bersamamu selalu”

So lets the video below tell a thousand story….huhu.Nantikan part yang seterusnya..

Facebook comments: