Salam semua kepada aimannajmy dot com.Selamat Tahun Baru 2011!! dan Hepi New Year!! huhu dan tak lupa kepada yang beragama islam Maal Hijrah pun sudah melewati kira-kira sebulan yang lalu.Sempena one one two zero one one (1.1.2011) ada sesiapakah yang melangsungkan perkahwinan? Tarikh cantek tuhh~ huhuhu…Tak pun bertunang ke ehehe.Walau apapun bila tiba tahun baru usia pun makin meningkat.Kini aku terasa sangatlah tua~ janggut pun dah sejemput misai pun dah tebai hehe~ Rambut pun ada selai dua yang nampak beruban..

Semalam aku bersama kengkawan ramai-ramai pergi membuang masa menyaksikan acara sambutan tahun baru yang bertempat dia Padang Kota Penang.Seumo hidup aku nilah first time aku pergi melihat sambutan di Penang.Selama ni dok umah je..takpun kalo time zaman belajaq sambut kat kampus~ Besa la akukan dari dulu suka dok umah ja tak suka kuaq2 ni haha…Melainkan kalo ada member ajak.So malam tadi member aku ajak ramai-ramai aku pun join.Asalnya nak cadang tengok bunga api kat dataran Sungai Petani (Jam Besaq), tapi huhu ntah tetiba berubah arah mai ke penang.

So kami seramai lapan orang menaiki grand livina member aku si min dan kami hampir-hampir sesat pusing-pusing penang sebab taktau jalan.So setelah berhempas pulas mengharungi jam maka sampai le jugak.Keta? huhu toksah nak abaq lagi ramai dari penduduk penang pa hahaha… Orang lagi la bepuluh ribu semua menuju ke satu tempat iaitu Padang Kota.Dah tu malam tu jugak ada Pesta Penang lagi jam le jawabnya…jenuh beb huhu.Cam besa aku ikut ja yang nak penin member aku min.Dia yang bawak keta haha…

Berkurun lama jugak lah ke hulu ke hiliaq mencari parking..Akhirnya terjumpa juga jalan misteri bak filem harry potter.Jalan menyusup di celah-celah bangunan.Tak ramai yang akan perasan dan ada sorang dua pakcik india menjaga parking disitu sambil melambai-lambai dengan cahaya henset.Lima hinggit sekali parking mak aihh mahai gak.Sekali tengok bersusun sakan keta parking sebelah kami.Bapa la pakcik india tu dapat semalam huhu.. Maka perpusu-pusu la kelihatan umat manusia ke cityfield err padang kota.

So hayatilah video kat bawah ni.Video ni ringkasan je not full hahha.Ada banyak kisah disebaliknya haha…nak tergelak pun ada tensen pun ada.Kalo ampa tengok video kat bawah ni mesti ampa tertanya-tanya kot apa yang terjadi sebab banyak half cutscene hahaha..so nantikan part yang seterusnya! Dont forget to subscribe!


Facebook comments: