image

Salam semua.. Ya lama sungguh aku tak buat entri live blogging.. So sekarang ni aku dalam bas untuk ke Kuala Lumpur.Dah lama kot aku tak naik bas ni.Dulu zaman belajar memang kerap sangatlah.Huhu mengimbau kenangan lak bila naik bas.Aku salu ataupun pelanggan setia Transnasional. Dari zaman belajar sampai lah sekarang.Second choice salu Plusliner.Apa yang best tentang Transnasional ianya salu on time bertolak.Malah aku beberapa kali dahulu tertinggal bas haha.. Padahal lewat seminit dua saja dari tarikh bertolak.Memang strict jugaklah polisi bas trans ni.

image

Selain itu tiket bas trans ni leh beli online.Ok.bas dah benti berehat huhu.Aku nak pi tandas jap hehe.Sekian

Posted from WordPress for Android

Facebook comments: