image

Yaaa live blogging kembali lagi. Sekarang ni aku baru ja sampai apartmen vista angkasa yang terletak di Kerinchi.Lama tak mai sini.Zaman student dulu aku kerap jugak mai.Kat sini besa la port-port orang bujang dan juga student.Tak ramai rasanya famili yang tinggal sini.Apartment ni bersebelahan saja dengan LRT universiti dan sememangnya senang kalo nak pi keluar mana-mana.Dulunya bangunan agak usang dan sekarang nampak ceria dengan blok-blok bangunan dicat dengan pelbagai warna.Ya mau rehat dulu jap.Agak keletihan mai dari kedah tak abih lagi hehe.Bersambung di siri live blogging akan datang hehe.Sekian 🙂

image

Posted from WordPress for Android

Facebook comments: