image

Sekarang ni aku dok tunggu abang aku dan isterinya tengah membeli belah kat Kompleks Padang Besar.Aku dah penah cerita dah panjang lebar mengenai destinasi ni dalam entri lepas.Sila belek post2 lepas huhu. Aku taktau nak beli apa huhu jersi semua dah ada.Dok melepak je la kat area ground floor ni. Japgi maybe nak riki baju tshirt yang becirikan muzik huhu. Aku just bawak depa ni mai sini tunjukkan jalan.Kak iparku dan sedara maranya tak penah sampai lagi sini.So aku sebagai orang utara yang kerap mai just tunjuk-tunjukan jalan ja haha.Ok setakat ini dahulu nak hilangkan kebosanan aku huhu

image

Suasana dalam kompleks.Agak lengang

Posted from WordPress for Android

Facebook comments: