Salam semua.Ok sekarang mari kita sambung part 2.Anda boleh baca part 1 kat sini.Sepatutnya aku dah buat entri pasai Taman Jubli tapi aku sangat terdesak taktau nak karang idea apa untuk entri blogger terdesak so aku gabungkan ja.So ini adalah truly punya sambungan hehe.Anda boleh tengok sambungan video untuk part 1 kat sini. Ok entri ini aku dedikasikan untuk memba aku iaitu Cik ila ilani cikgu tuisyen dan juga akaknya yang mengajar budak-budak kampung Gurun.Bagi yang taktau punca sapa Cikgu tuisyen pa suma elok la baca part 1 nya dulu ya.

Aku pun dah takdak idea nak bebicara panjang mengenai Taman Jubli sebab anda boleh baca segalanya isi kandung dan komentar di entri blogger terdesak.Cuma bagi amat penting bagi pihak yang berwajib mendamaikan dan memeriahkan lagi Taman Jubli ini dengan sumber-sumber alam flora dan fauna sama seperti 20 taun dulu.Cuma satu ja lagi nak abaq huhu.Laicikang dekat Taman Jubli dah tak sebest time zaman aku sekolah menengah dulu.Sebab lokasinya dah bertukar ke behampiran perpustakaan awam dengan pemilik kedai yang baru.Ok lets the picture tell a thousand stories~

taman Jubli

Kanak-kanak dari Gurun bersama Cikgu mereka

taman Jubli2

Opss tu diaa ada pa kat sana haaaa

aiman najmy-jubli

Tak sangka aku masih cute seperti dulu tapi dah tembam sikit hahahahak!

arnjubli1

Nampaknya saudara Arn hendak bertukar menjadi Rider Black

akujubli2

Terkenang zaman kecik-kecik dulu huhu

arnjubli2

Nampaknya Arn mempamerkan senyum kambing selepas tensen melihat kandang kambing ada tapi kambing tadak

Maka dengan ini tamatlah entri mengenai jalan-jalan di taman Jubli.Jangan tunggu part 3 yaa memang tadak hehe.Maybe pasni boleh la terbitkan entri jogging di taman Jubli pula.Hoho.Oleh itu selamat menjalani ibadah puasa.Salam Ramadhan~

Facebook comments: