Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Sekarang kita masuk part 3 pulak hehe.Aku hampir terlupa nak update part 3.Yang masih dok tenggelam punca taktau cerita pa ni so boleh lah baca part 1 dan part 2 dulu yek huhu.Yaaa Palie Si Kalut kembali….Kelia Kelia Keliaaaa keliaaaaaaaaaaaaaa..Part 2 aku dah cerita pasai awat aku malas nak naik ke menara atas sana nuhhh~ Sebab kat tempat menunggu lift ramai sangat orang beratoq sebab ada event kat atas menara tuh.Kat atas menara ada restoren berputaq.Nak tau event apa so silalah rujuk video di bawah dan video-video sebelumnya di part yang berkaitan

So selepas lepak-lepak sat lebih kurang..snap2 dua tiga keping gambaq maka kami pun menuju ke destinasi lain.Niat di hati nak naik menara tak kesampaian nampaknya.So next time ja lahh.Menara Alor Setar adalah menara ke 19 tertinggi di dunia..agak-agaknya lah.Correct me if i’m wrong.Rasanya kalo view waktu malam lagi cantek.So nantikan kunjungan kami seterusnya jika ada waktu kelapangan lagi.So tulis-tulis panjang tak guna mari kita hayati video bawah dengan Palie Si Kalut sebagai hos rancangan.Keliaaaaaaaaaaaaaaa…..~

Facebook comments: