Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Yaaa kelia kelia keliaaaa………………. mari kita sambung part seterusnya.Yang mungkin baru first time baca blogpost ni taktau pala ekoq apa suma mengenai kunjungan aku ke Menara Alor Setar so elok lah baca part 1 dulu kat sini huhu.. dan kepada mereka yang mungkin blur pa jadah kelia kelia kelia tuh hoho..sila rujuk video Stadium Darul Aman. Kelia kelia kelia ada tagline bagi Palie Si Kalut huhu.. Cara pronounce mesti kena..baru leh sebut keliaaa~ Kalo orang Kedah mesti leh sebut dengan lancaq.

Seperti gambar di atas..kalo ampa mai ke sini jangan dok pikiaq nak commolot pulak noh..kena denda mau tau r! Tambah-tambah kalo mai waktu malam… Satgi pak aji mai terpa.. Malu boleh..sakit boleh…jalan tak berapa nak boleh satgi..So beringatlah bila berada di tempat awam.. kalau berpacaran..memang banyak pantang larang.. So lirik lagu Kalau Berpacaran dendangan Anna Raffali, Suhaimi Mior Hassan dan Altimet boleh dijadikan panduan huhu… Landskap kawasan sekitar dataran Menara Alor Setar memang cantek cuma yang kureng sikit sampah le agak bertaburan..biase le tuh mana-mana tempat time cuti umum mesti pekerja tak sempat nk clear..

Niat nak masuk ke dalam dan naik ke atas puncak tapi..huhu tapi tu diaaa ada event pulak kat dalam tuh~ so orang agak beratoq agak panjang..satu lif max 9 org kot nak berhimpit…nak tau event  apa nantikan part yang seterusnya..

Ok kalo cerita panjang lebaq pun tak guna mari kita tengok video di bawah… apa pulak Palie Si Kalut nak merapu…. Kelia Kelia Keliaaaaa~

Facebook comments: