Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Yaa mari kita sambung cerita jalan-jalan di Alor Setar.Entri yang sebelumnya aku dah becerita mengenai Stadium Darul Aman. So selepas saja pusing-pusing dan lepak-lepak sekitar stadium Darul Aman.Maka kami begerak ke menara Alor Setar pulak.Ampa semua boleh baca entri mengenai Stadium Darul Aman kat sini yang mana ianya dihoskan oleh jejaka Bedong iaitu Palie Si Kalut.Nak tau sapa Palie Si Kalut maka rujuklah video di blogpost tersebut.Kelia Kelia Kelia… (tagline palie si kalut).

Dengan ini aku ingin membuat pengakuan.. Walaupun aku ni duduk saja kat Kedah..TAPI sekali pun aku tak penah naik lagi ke menara Alor Setar.Huhu..malang sungguh! Orang luar dari Kedah pun dah merasa.Aku pulak yang tak test lagi.So kunjungan aku kali ni sememangnya dengan niat untuk ke puncak menara Alor Setar dan menikmati keindahan suasana bandaraya Alor Setar sebagai mercu tanda ibukota negeri Kedah.. TAPI… Alangkah malangnya bila keadaan tak mengizinkan untuk aku ke puncak tersebut huhu..nak tau pasai pa??? nantikan entri yang seterusnya!

Time aku mai ni orang tak bapa ramai..maybe sebab cuti tahun baru cina orang sibuk pakat pi kenduri pastu maybe ada yang balik kampung.Kira mai pun senang parking laa…Kalo hari besa atau hujung minggu besa makk aiihh keta bersusun sepanjang jalan.Nak cari parking pun susah.So mai kali ni tiba-tiba keta tak bapa ada.

Cerita panjang tak guna jum tengok video kat bawah bersama hos kita Palie Si Kalut.. kisah ini akan bersambung….NANTIKAN………

Facebook comments: