Haha.Aku nak tergelak pun ada baca komen yang aku baru terima tadi kat entri Hidup aku yang sungguh serabut huhu…. Pertama-tama sekali nama blog ni pun dah aiman najmy dot com.Dah tentunya berkaitan dengan dunia AIMAN NAJMY dan segala macam luahan isi hati dan apa saja yang dia minat.Hehe apa-apa pun aku tak kisah pun blog ini dilabel taik ke, vavi ke, dan apa je jenis carutan atau bahasa kurang enak.Memang aku campur adukkan dunia muzik aku, dunia sayugia, dan dunia realiti aku ke dalam blog ini.

Buat pengetahuan semua aku dalam pembinaan blog sayugia dot com.Domain telah pun dibeli dan isi kandungan tengah develop.So pasni aiman najmy dot com akan lebih more personal dan lebih menceritakan tentang dunia aku dan juga dunia cari makan aku dalam business IM plus apa yang aku minat seperti muzik + effect.So akan tetap ada entri bersifat menagih kasih sayang seperti kata dalam komen tersebut hahahah… dipersilakan maki lagi.. haha aku ok ja.Tak terasa pun.Aku rasa otak aku release sekejap dari stress bila mana aku nak taip apa-apa saja yang aku suka.

Akhir kata, feel free to maki kat blog ni…. i am positive person.I take it as to improve myself.

 

Facebook comments: