Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Di sini aku ingin membuat pengumuman huhu.. seperti tajuk kat atas.Aku ingin berhenti seketika dari dunia blogging tempatan.Sekejap saja mau concentrate dan fokus something yang lebih penting.Ruangan Penulis Tamu berjalan seperti biasa.Kalo anda nak sumbang bitau ja kat ruangan contact.Sangat-sangat dialukan πŸ™‚

Sebelum tu aku update sedikit berkenaan Sayugia Studio.Sayugia Studio kini dalam fasa akhir penampalan acoustic foam.Secara totallynya studio dah hampir 98% siap.Yeah! pasni boleh bekarya balik cam biasa.Belambak-lambak queue lagu baru/raw material yang belum dirakam.Harap-harap tahun ni boleh produce 4-5 lagu baru.Selamat mendengar ya nanti kawan-kawan sekalian.So buat masa ni dengar la dulu 6 lagu terdahulu puas-puas sebelum keluarnya material baru nanti.:)

Selain tu aku juga ingin fokus betul-betul dalam dunia blogging international yang dah mula menampakkan hasil sikit-sikit.Selama ni aku masih dok tercari-cari cara bagaimana nak mendapat rentak dalam dunia blogging international ni.Sebab saingannya tersangatlah dasat.Biasa la world wide market dah tu blog medium Bahasa Inggeris teramailah sangat pesaingnya.

Kadang-kadang susah sangat nak memahami isi hati pakcik Google ni huhu.. Aku ni pulak jenis LAMPI (lambat pickup).Lambat beno aku nak paham sesuatu benda. Ada yang kata perangai dia macam ni, pastu baca forum lain macam ni pulak perangai dia, dah tu setiap tahun algorithm pakcik Google berubah.Panda Update baru-baru ni menyaksikan web Ezine jatuh mendadak dari segi pengindeksan pakcik Google, dah tu banyak lagi web-web popular lain turut sama menjadi mangsa pakcik Google.

Google is a big mastermind.Nak tak nak terpaksa mengikut kehendak Algo beliau.Masih ada lagi alternatif lain cam tokwan Yahoo, adik manis Bing, apek Baidu.Tapi no one can beat Google at this time.Baru-baru ni Alhamdulillah aku dah dapat tau sikit-sikit camana nak naikkan ranking dengan cara yang aku cuba-cuba belajar sendiri dan terbukti berjaya.Erkkh.. kadang-kadang aku rasa serupa amik master research. Hari-hari belajar benda baru atau kaedah baruΒ  pastu try eksperimen.

Apa-apa pun aku akan update kemajuan dan apa jua info berkaitan nanti.I’ll be back soon! I need to do something important first..

Buat kawan-kawan bloggers seperti akubiomed,TE,suri,zik,madlut,dila dan ramai lagi (nak tulis semua penat huhu) saya tetap menjadi silent reader blog anda, sori le kadang-kadang tak memeriahkan ruang komen huhu :).

KONSEP aimannajmy, kalo anda pernah mengunjungi blog saya dan tinggalkan komen, maka anda akan dibookmark di firefox untuk setiap kali saya blogwalking.Hingga kini sudah menjangkau 50 lebih bloggers yang telah dibookmark.

SELALUnya saya seorang silent reader TETAPI saya juga akan tinggalkan komen bila saya rasa ada mood :).Bila saya ada mood maka saya akan korbankan masa 2 hari berturut-turut untuk mengunjungi kesemua 50 lebih bloggers dan tinggalkan komen.Nak baca satu blog je kadang2 makan masa hampir setengah jam (kalo banyak blogpost baru).

Akhir kata salam sayang kepada semua pengomen tegar dan pembaca setia blog ini huhu..mmuahh hoho! (jangan geli sudah) hahaha…

 

Facebook comments: