Ini adalah bahagian baru blog aku. Aku akan paparkan segala status-status lama aku yang aku post kat Facebook yang mana aku rasa bermanfaat since aku mula main Facebook sejak 2010.

12OKt11

Tahun 2011… huhu lama dah woi status ni.Time ni era smartphone baru nak stat.. internet mobile pun baru nak stat pekenal pakej-pakej internet.Time ni smartphone memang mahai lagi harga.. orang pun still ada yang pakai tepon lama.. sekarang kaaa tahun 2015.. bersepah-sepah smartphone mampu milik.. ratus-ratus saja harga.. budak sekolah pun mampu beli.. maka status kat atas macam dah tak valid.. skang ni kalo orang dalam keadaan menunggu.. bukak smartphone main game la huhu.. takpun belek2 twitter, facebook, instagram dan sebagainya.. what a memori.. masa pantas berlalu.

The point is.. hampa penah ka buat lagu tu?? means ish macam takdak benda apa.. saja bukak nset nak buat benda lagu tu.. huhu

Facebook comments: