image

image

Salam semua… Ya live blogging lagi hahaha. Dua entri dalam satu hari.Sejak aku pakai S2 ni jadi kemaruk semacam nak live blogging memanjang.Bak kata orang almaklumlah benda baru huhu.So sekarang ni tengah dok layan makan cha kot(char kueh teow) Sg Dua yang terletak di Semeling. Haaa ampa jangan keliru cha kot Sg Dua banyak cawangan. HQ nya tentulah terletak di Sg Dua hehe.

Aku penah cerita dulu pasai cha kot sg dua dalam entri-entri lepas.So komen aku makan kat cawangannya di Semeling memang tak dapat lawan cha kot yang versi HQ. Ntah lidah aku ni menyatakan cha kot kat HQ lagi best berbanding kat cawangannya huhu.

Dalam gambar tu aku order chakot besaq. Yang mana udang lebih.Harga RM 4.50 sepinggan. Kalo chakot pinggan standard harga RM 3.50.Member aku si arn dan fakrul amik chakot standard.Dan selalunya chakot Sg Dua ni pukui 2-3 pagi baru tutup.Huhu membebel banyak tak guna jum soruu!! Slruuupp….

Posted from WordPress for Android

Facebook comments: