Dual Screen Monitor

Salam pembaca yang dihormati sekalian hehe.. masihkah ingat anda pada aku?? Hehehe.. sedar tak sedar sudah 3 bulan lamanya aku tak update.. perghh~ Memang pantas sekali masa berlalu.Kalo anda masih ingat ada sebab tertentu aku mendiamkan diri tidak berblogging buat sekian lamanya huhu.. Entri lepas ada menceritakan segala-galanya.Jika masih blur silalah baca entri terdahulu.Akhirnya formula atau kaedah aku yang cari sudah menemui jalan yang aku inginkan.Tiga bulan lepas aku mention dalam entri terdahulu bahawa aku akan pantau secara berhati-hati dan lebih details mengenai formula atau kaedah yang aku rumuskan berdasarkan kajian tahun-tahun lepas.Apa yang aku dapat kata.. hasilnya cukup positif!! Huhu.. tapi bukan boleh dibanggakan lagi.. Pendek kata aku dah jumpa jalan keluar yang mana sebelum ini para penggiat SEO tewas dan give up dalam persaingan yang sangat kompetitif.Aku telah sedar bahawa selama ini banyak mistake bodoh yang aku dah buat.Apa pun aku akan perincikan lagi mengenai hasil kajian aku 3 bulan lepas dalam entri-entri yang akan datang. Tunggu~!

Banyak perkara berlaku sepanjang 3 bulan lepas.. Huhu tak mampu aku coretkan.Sama ada ianya melibatkan perkara peribadi dan juga hala tuju bisnes aku.Cuma apa yang dapat aku nyatakan.Aku ingin kembali semangat berblogging seperti dulu dan membina jenama balik haha.. Aku dah ada kekuatan balik nak berblogging hehe. Ohh ya aku dah ubah theme baru kepada theme lama haha.. Niat aku dulu beli thesis theme adalah untuk design blog aku dengan cara aku sendiri dan menjadikan design itu lebih unik.. makna kata blog aku designnya mempunya identiti yang tersendiri.. misalnya bila orang tengok ja design blog aku.. orang dah agak feel penjenamaan blog ini………….tapi nampaknya tak kesampaian haha.. aku perlukan masa yang panjang untuk redesign balik.. buat semula dan menjana idea yang lebih kreatif.So buat masa ini, aku terpaksa stick kepada design yang lama dulu.. bak kata orang.. apa guna pada design smart abih tapi content tak menarik ye tak haha. Apa pun memang dalam senarai TO-DO list aku nak redesign blog ini kepada design yang lebih unik.. cuma masa dan idea yang bernas belum nampak huhu..

So sekian sahaja update ringkas kali ni.. aku harap kali ni memang betul2 serius untuk aku aktifkan blog ini balik huhu.. dan harap tidak ada apa2 major problem seperti 3 bulan lepas hehe.Maybe kawan-kawan yang salu singgah blog ni dah lupakan aku gamaknya hehe.. takpa nanti aku cuma sedaya upaya aktif kembali ‘blogwalking’.Now.. i’m back. Brace Yourself.. kadar keterujaan aku hendak menulis sangat tinggi sekarang.Jumpa di next entri!

 

Facebook comments: