Baru semalam aku dah berceloteh mengenai filem pendek Sayugia Adiwira yang dimuatkan dalam blogpost..tiba bangun ja pagi tadi..waaa aduii hilang lagi la plak blogpost tuh..aku pulak semalam dengan rasa keyakinannya tidak mengbackup data tersebut…alamak nak kena taip lagi la plak…takkan la tak abih2 lagi masalah berkaitan server ni…atau worpress sistem ni yang bermasalah adoiii..tulon haku.Keciwa sungguh camni.Selamat blog ni xdak sangat pengunjung pun…kalo blog ni cam rohaizad.com ke mmg keciwa la readers.Data semuanya ni berkaitan dengan server hosting yang mana segala data blogpost,item2,gambar2 yang diupload semua berada di server.Wordpress ni sebagai medium perantaraan ja antara domain dan hosting.Pa2 pun aku beharap pihak hosting akan dapat resolve secepat mungkin masalah aku ni agar lain kali tak hilang lagi blogpost..So entry kali ni just nak meluahkan ketidakbestan aku tentang perkara yang terjadi terhadap blog ni huhu.Semuanya kebetulan…time aku rasa cam malas nak buat blogpost takdak plak proses upgrade server…bila time nak promosi material sayugia dengan niat hendak membuat blogpost yang menarik time ni lah gak server upgrade adooiii sabar ja la..selamat sebab server upgrade kalo sebab mmg saja2 nak down mmg aku sgt kuciwa…..harap2 perkara camni tak berulang selalu dan kerap..kalo tak~ babai nak cari hosting lain plak la.

server

Facebook comments: