Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Ya setelah hampir 2 minggu menyepi akhirnya aimannajmy kembali ke medan blogging seperti biasa.Hehehe.Takla lama sangat ye tak.Kot la sebulan lain cita la hehe.Lagipun siapa lah diri ini sampaikan ada yang ternanti-nanti blogpost terbaru.Saya hanyalah blogger picisan yang masih merangkak-rangkak mencari ilmu dalam arena ini.

Banyak kerja tertangguh berjaya disettlekan dalam 2 minggu ini Alhamdulillah.. Kerja apa tu? Ada yang aku boleh kongsi dan ada yang aku tak boleh kongsi hehe.Yang aku boleh kongsi berkenaan dunia blogging international yang aku ceburi.Segalanya (link building dan posting) sudah on track dan dah dischedulekan.So bulan ni boleh tumpu bab buat lagu dan juga perihal naik taraf Sayugia Studio dan juga tidak lupa aktiviti blogwalking.Lama sungguh tak berjalan-jalan tengok blog kengkawan hehe.

Hoho tak sabar rasanya bulan ni nak berkarya balik.Dah lama sungguh rasanya tinggal dunia rakaman ni.Asyik dok mengadap dunia blogging je hehe.Rasa mixer pun kena lap balik pa haha.Dan lama jugaklah aku dah tinggal bidang green screen special effect ni.Nak kena bukak buku balik pasai After Effect.Dalam hati nak teruskan balik projek tertangguh video klip Sayugia.Harap-harap dapat buat bulan ni kalau sempat hehe.

So sekian ja kot untuk kali ni.Seperti biasa lepas ni aku akan update mengenai lagu-lagu terbaru, produk-produk terkini sayugia, dan juga perihal dunia blogging baik tempatan mahu pun international.Stay tuned! Sekian Wassalam..

 

Facebook comments: