Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Dah lama aku tak becerita mengenai perihal dunia blogging.So kali ni aku nak berkongsi info yang berguna untuk blogger yang mempunyai blog english atau niche blog yang menggunakan medium English sebagai content.

Kat bawah ni senarai web directory yang pada pandangan aku yang fast approved.. ada yang sehari je ada 3 4 hari takpun paling koman seminggu.So directory di bawah adalah hasil pengalaman aku sendiri menghantar blog niche aku.. Bukannya cilok pada mana-mana forum luar pastu tempek kat sini huhu… Kalo kat forum luar lagi lain style dia.. dapat je senarai directory yang berkualiti pastu ada yang jual huhu

So niat aku sekali sekala nak buat kebajikan kat kengkawan atau pengikut setia blog ni hehe. Sama-samalah kita saling membantu..

Aku tak jamin list web directory kat bawah ni akan approved serta merta blog anda semua sebab owner directory akan nilai blog anda itu dari pelbagai aspek.Porn/gambling/spammy sites memang jauh sekali diorang nak terima.Its all about quality sites.. Cubalah ye.. Perihal Dunia Directory Submission sangat pelbagai

Cuma yang aku boleh bagitau dari segi pengalaman aku menghantar banyak blog niche.. ianya fast approved.. tak kira sama ada ianya ada PR ke takdak PR ke..alexa rank rendah ke tinggi.. yang penting ianya fast approved.. dan tak kenakan sebarang bayaran.. biasanya nak fast approved kena bayar la beb huhu

Dan kesemuanya regular link.. dan yang penting tak reciprocal link.. jangan harap lak featured link free.. haha suma berbayar

Dan InsyaAllah kalo ada masa nanti aku akan listkan pula directory yang confirm akan approved punya..bermakna maybe sebulan atau 2 bulan atau 3 bulan atau 6 bulan baru approved.Yang penting ianya confirm approved.. so setakat ni aku listkan yang fast approved dahulu…

AKU AKAN UPDATE BLOGPOST NI BILA PERLU.. RAJIN-RAJIN LAH JENGOK KEMBALI KE BLOGPOST INI KALO BERMINAT NAK ANTAQ BLOG ANDA KE WEB DIRECTORY UNTUK TUJUAN BACKLINK 🙂

www.websurferlists.com

http://www.buzz2fone.com

http://www.kushaldirectory.info/

www.fudir.com

http://www.crazylinks.org/

http://www.codot.net/

http://www.linkissue.info/

http://www.linkfrequently.info/

Updated 24/6

http://connectseo.info

http://www.thailand-hotdeals.com/

 

 

Facebook comments: