Salam semua kepada pembaca aimannajmy dot com.Petang tadi aku ada bukak blog aku jap.Sekali tengok tu diaaa…ONG! ONG! ONG!.Mai mana pulak dah katak tersesat masuk kat dalam header blog aku ni huhu..Ehh dia dok beku keras dalam ais ketui mana nak bunyi..tensen sungguh! Hoho..rupa-rupanya sekarang imageshack perlu register baru boleh hosting picture kat web diorang huhu.Kalo tak dulu tak payah.. upload je gambar terus amik link pastu terus leh post kat mana-mana suka.Blog? Forum? Suma attachment boleh.

Aku ingat aku sorang jaaa tempat port katak ni mengganas..sekali aku riki2 forum tudiaaaa beratus-ratus katak beku tersadai kekerasan kat blog2..kat forum2.Kot la boleh juai..boleh aku juai kat Siam sana nuh.Depa makan katak-katak ni! Hoho.. Tapi tudiaa la katak beku ni menyemakk jaa..hampeh aku dah la banyak picture aku kat post lepas-lepas banyak pakai imageshack punya hosting provider.So terpaksa la pulak aku remove pastu masuk dalam hosting sendiri.Senang..

Yang takleh blah aku ada buat forum job kat forum luaq tudiaaa sekali tengok bersepah-sepah katak dalam posting forum.Haahaha nak buat camana aku pun taktau benda ni nak jadi camni.Ke benda ni temporary je? So sapa boleh bagitau atau memang yang dah lama berpengalaman dengan imageshack boleh ceritakan sejarah katak beku ni hehe.So kesimpulannya pasni kalo nak upload gambar kat imageshack kenalah register dulu.Kalo tak jadi le camni.Err ke benda ni ada expired datenye? Selama ni aku men upload je sebab no need to register and free seperti mana kata TOSnya..dekat setahun lebih ok ja..tiba-tiba ada katak pulak! hoho.. Sesiapa boleh kongsi kat sini image hosting mana yang terbaek.Aku salu upload kat hosting sendiri je.. Sebab storan banyak.

Apa-apa pun sakan katak beku arini… satu dunia dia conquer! huhu… ONG! ONG! ONG! kalo kat Kedah memba aku abaq bunyi cam len sikit.. bunyi dia lebey kurang camni.. SEROUNDDD… SEROUNDDDD… pastu dibalas atau berselang seli dengan bunyi CANNOT CANNOT CANNOT… (sekali sekala begurau..)

Facebook comments: