Dahulu aku penah alami dah blog post tiba-tiba hilang.Cerita 5 tahun dahulu tu.Sekarang ianya menjelma kembali dengan 4-5 blogspot hilang sekali dengan komen sekali.Any kawan-kawan bloggers dapat bantu? Seingat aku dahulu.. mau tak mau kena contact pihak hosting la jugak.. maybe depa buat restore database.. atau senang cerita masalah berpunca dari pihak hosting.Aku jugak ada buat carian ringkas di Google ianya boleh juga berpunca dari pihak aku sendiri misalnya masalah berkaitan theme, atau berkaitan plugin atau apa saja tak kena dengan server.Tapi aku tak kacau apa pun servernya.Apa pun aku akan cuba mencari solution secepat yang mungkin dan apakah punca dan sebab musababnya.Dikala jerebu yang semakin teruk melanda ini.Aku juga diserang demam dan sakit-sakit badan selain ada sedikit batuk-batuk.

Andai ada sebarang pandangan atau sesiapa yang telah mengalami masalah yang sama boleh lah memberi pendapat atau solution kat ruangan komen.

Facebook comments: