Salam semua.Ya kini aimannajmy dot com berwajah baru hoho! Serba biru aiihh! The reason aku pilih kaler biru sebab ianya kena dengan kaler dinding Sayugia Studio.. So aku pikiaq nak bagi matching kaler lah dengan kaler studio aku tu dengan theme blog ni yang juga serba biru.Setelah edit sana edit sini, buh code tu buh code ni errkkhh akhirnya siap juga eksperimen hehe.

Sebenarnya theme ni free je, asalnya lain, pastu aku edit kaw-kaw punya bagi lain terus, tambah gambar pa yang patut, buang link yang tak berkenaan so pi mai pi mai siap la kot akhirnya.Niat di hati aku nak pakai theme premium tapi banyak tak menepati citarasa aku untuk edit.. So just pilih theme free ajer.Maybe di lain tahun ke atau pun aku dah jemu boleh la kot purchase premium hehe.

Kalo nak diikutkan hati dan nurani aku ini, nak je aku design theme blog aku sendiri iaitu segalanya dari A sampailah Z huhu. Baru puas ati, tapi hehe manalah aku tau pasai CSS, php coding dan sewaktu dengannya hehe.Satu hal pulak nak kena take time belajaq.Last-last amik theme free sedia ada pastu edit ikut citarasa sendiri.

Haha ni just eksperimen aku saja, kalo ada benda tak best aku tukar balik hehe, aku pun taktau nak design camana lagi dah sebab ruang terhad untuk aku edit itu ini.Buat masa ini, camni ja la kot.Dua tiga jam punya keja hehe.. Sebenarnya kalo ikut nafsu punyalah berlambak yang berkenan di hati,theme premium pun mantop-mantop jugak tapi banyak intergrate dengan websites, in the end terpaksa pejam mata pick satu je, last-last aku pilih kena dengan tema Sayugia Studio hehe..

So apa pendapat anda tentang design ni? adakah menyakitkan mata anda atau anda selesa je ataupun anda tak kisah je, janji boleh baca content hehe.. sila beri pendapat dengan jujur hehe untuk aku tambah-tambah apa yang patut ke, buang apa yang pelik ke, bagi idea apa2 ke huhu.. nak ikutkan aku nak pakai theme twenty eleven ja hahaha..

 

Facebook comments: